Ontwaken met ECIW: Inleiding

Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW Inleiding

Lieve lezer,

“Is er iets dat ik kan doen om (meer) liefde te ervaren?” In de laatste donkere maanden van dit jaar is dit de vraag waar ik met jullie echt mee aan de slag wil. Daarbij wil ik eerst aandacht geven aan de manier waarop wij onszelf, als Zoon van God, afschermen voor de Liefde. Hiertoe is kennis van de metafysica van ECIW erg behulpzaam omdat we zonder dit inzicht onze geheime motieven niet onderkennen. We blijven onszelf dan saboteren.

Graag wil ik hiervoor wat meer tijd nemen dan in de korte blogs die ik tot nu toe schreef. De wat langere tekst zal ik in  kleine stukjes posten in de FB-groep ECIW-coach. In deze privé-groep bestaat ook volop gelegenheid tot vragen en opmerkingen. Voel je vrij om je aan te melden.  Enige “voorwaarde” is dat je student van ECIW bent, dus de tekst van dit boek in je bezit hebt.

Op deze site zullen de hoofdstukken als pdf gepost worden nadat de tekst gepubliceerd is in de FB-groep (zie link).

Hartegroet,

Simon

Advertentie

4 gedachtes over “Ontwaken met ECIW: Inleiding

 1. Pieter Douwes

  Hallo Simon,

  Hoe kan ik deelnemen aan de FB-groep ECIW coach? Ik heb namelijk helemaal geen ervaring met Face Book. Vandaar mijn vraag! Vriendelijke groet, Pieter.

  Like

  1. cleanducky

   Ha Pieter, heb je al wel een Facebook account? Dan kun je zoeken (vergrootglas) naar ECIW-coach en je aanmelden. Omdat het een priv
   é-groep is moet je toegelaten worden door mij (ik stel daarbij een paar vraagjes om te kijken of mensen die bij de groep willen wel weten wat ECIW is). Hopelijk lukt het je, succes! Simon

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s