Geniet van vergeven!

Best raar. Wij denken dat we erg ons best moeten doen en stevig moeten oefenen om ‘dichter bij God of Liefde’ te komen. We hebben niet in de gaten dat we al lang de Zoon van God en dus ook Liefde zijn en onszelf tegenhouden om dit te ervaren omdat we bang zijn overweldigd te worden door deze Liefde. We hoeven dus niets anders te leren dan oog te krijgen voor deze nog onbewuste angst. Hoe? Door ons niet langer te laten foppen door onze projecties van ons lichaam, de wereld en vooral van andere mensen. Ons oordeel hierover is een truc om ons in de dualistische droom gevangen te houden. Doorzien dat we dit doen uit angst en vervolgens deze angst overgeven aan Liefde is ‘the way out of this dream’. Vergeving.

Goed opletten. Zodra je jezelf ietsje pietsie meer of minder voelt dan een ander dan kun je voelen hoe dit je illusie van afgescheidenheid versterkt. Dus zodra je jezelf 0,01% beter of slechter of anders voelt: direct vergeven. Geloof het niet en ontsnap uit de droom. Voel hoe dan direct de Liefde en vrede merkbaar worden. Geniet van vergeven!

Advertentie

Een gedachte over “Geniet van vergeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s