Het foppen van ons Zelf

Het Foppen van ons Zelf

<Om pdf te lezen: klik op bovenstaande link>

Goedemorgen vrienden,

Hierbij het volgende deeltje uit de serie “Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW”. Waar gaat het deze keer over?

We zijn Kinderen van onze Vader maar krijgen het voor elkaar om onszelf te foppen en ons klein en begrensd te denken. We geloven nu dat we onszelf los gevochten hebben van de Eenheid (God, onze Vader) en we menen dat Hij nu boos op ons is. We voelen ons schuldig en verwachten straf; niet alleen van God maar ook van onze Broeders en van de wereld.

Het is belangrijk om dit soort beschrijvingen niet oppervlakkig en verstandelijk te geloven maar om er als het ware gevoel voor te krijgen. Anders blijft “vergeven” (waar we het later over gaan hebben) ook maar een woord. Dus lees als je wilt deze serie met me mee en probeer het te doorvoelen!

Hartelijke groet,

Simon

 

Advertentie

Een gedachte over “Het foppen van ons Zelf

  1. Berthe Bekkering

    Dank Simon. Ik doe mee. Berthe…

    Op di 5 nov. 2019 09:38 schreef ECIW coach :

    > cleanducky posted: “Het Foppen van ons Zelf bovenstaande link> Goedemorgen vrienden, Hierbij het volgende deeltje uit > de serie “Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW”. Waar gaat het deze > keer over? We zijn Kinderen van onze ” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s