Besef van de onmacht van ons kleine zelf

Besef van de onmacht van ons kleine zelf

<klik svp op bovenstaande link voor de pdf>

Goedemorgen lieve lezer,

We zullen allemaal desgevraagd volmondig beamen dat we gelukkig willen zijn, liefde willen ervaren en deze willen delen met anderen. Jezus leert ons in ECIW dat de werkelijkheid 180 graden omgekeerd is. Als klein zelfje zijn we juist bang voor liefde en verzetten we onszelf onbewust tegen overgave aan de Heilige Geest. In mijn ogen is dit één van de minst populaire lessen uit ECIW maar tevens ook de les die we erg nodig hebben. Juist omdat we het niet willen zien maar vooral ook omdat we het besef van onze liefdevolle Identiteit onbewust zullen blokkeren totdat we onze angst voor liefde onderkennen en naar de Liefde brengen ter genezing.

Harte groet,

Simon Schoonderwoerd

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s