Over liefdevol handelen en geven

Over liefdevol handelen en geven

<klik op bovenstaande link om het hoofdstuk te openen>

Goedemorgen lieve lezer,

Dit hoofdstuk uit de serie “Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW” gaat over liefdevol handelen. Hierbij een citaat om je een voorproefje te geven:

“Deze stromende liefde zal zich zelfs in onze niveau II droom willen uitdrukken. De vorm die ze daarbij kiest valt niet te voorspellen maar als ze geïnspireerd is door liefde dan zal het ongetwijfeld aan alle betrokkenen ten goede komen. Wij hoeven niet te gaan puzzelen óf en hoeveel geld we moeten geven aan een broeder die in de droom tekort lijkt te komen. Als liefde je vraagt om te geven en als angst je hierin remt dan breng je deze naar de liefde om genezen te worden. Wij hoeven ons totaal niet druk te maken over de vorm die via ons lichaam als communicatiemiddel zichtbaar wordt in de droom. Liefde maakt zich geen zorgen over zaken als “de illusie echt maken”. Alleen een verdwaasd ego is bang voor de echtheid van illusies. Liefde geeft zich zelf binnenste buiten omdat ze weet dat in dit geven de gever leert dat hij zelf die liefde is. ECIW zegt het zo mooi:

“Geven en ontvangen zijn in waarheid één <Wb 108>.”

Liefdevolle dag gewenst,

Simon Schoonderwoerd

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s