De kracht van Liefde

De kracht van Liefde

<Klik svp op bovenstaande link voor het openen van de pdf>

Goedemorgen lezer,

We zijn nu op het punt gekomen dat we kunnen zien en voelen dat we als klein zelf niets kunnen bijdrage aan het oplossen van de illusie een klein zelf te zijn. We kunnen niet over onze eigen schaduw heen springen. Hoe verdwijnt deze schaduw dan wel? Het antwoord is simpel: door naar het Licht te gaan.

Het is duidelijk dat een schaduw zelf niet naar het Licht wil. Dat betekent immers zijn einde? Maar juist in het Licht is er de herkenning van de ware Identiteit. We zijn de lichtstraal, de uiting van liefde.

Mooie dag gewenst, misschien zien we ondanks de regen en de wolken toch nog de Zon!

Simon

Advertentie

Een gedachte over “De kracht van Liefde

  1. Pieter Douwes

    Dank voor de heldere taal! We moeten leren dat we niet ons ego zijn. Maar de Zoon van God, een Effect van het Leven! Dat we de afgod het ego, het beeld dat we van/voor onszelf gemaakt hebben, niet meer hoeven te aanbidden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s