Leven vanuit de wonderstaat

Leven vanuit de wonderstaat

<klik svp op bovenstaande link voor openen pdf>

Vandaag het laatste hoofdstukje uit de serie “Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW”. Het gaat over die wonderlijk ervaring dat droombeelden waar we mee worstelen als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer we ze naar het Licht brengen. Daarmee komen we weer terug waar we zijn begonnen; bij die vraag “wat kan ik doen”. We mogen ons laten dragen door de kracht van de Liefde. Wonderlijk en wonderschoon.

Simon Schoonderwoerd

Advertentie

2 gedachtes over “Leven vanuit de wonderstaat

 1. Christine van der Burg

  Dankjewel voor de prachtige artikelen waardoor zoveel licht en verduidelijking schijnt. Het heeft me weer een stukje verder gebracht in het begrijpen en kunnen toepassen van de cursus. Ik houd me aanbevolen voor een vervolg! Hartelijke groet, Christine van der Burg

  >

  Geliked door 1 persoon

  1. cleanducky

   Dank voor je mooie reactie Christine. Het volgende deel bestaat uit vragen en antwoorden. Het is gebaseerd op de vorige artikelen en bedoeld om helder zich te krijgen op blokkades zodat we deze naar de Liefde kunnen brengen. Hartegroet, Simon

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s