“Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW” als pdf beschikbaar

Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW
<klik op de link voor pdf van het hele boekje>
Goedemorgen lieve medestudenten van ECIW,
Het jaar is bijna voorbij. Laatste maanden heb ik de hoofdstukken van een klein boekje op deze site gepubliceerd. Aanvankelijk twijfelde ik of ik het de lezers wel mocht aandoen om deze langere tekst te posten. Een vriendin wees me er op dat internetbezoekers ongeduldig zijn en liever hele korte en pakkende stukjes lezen.
Toen ik echter mijn aarzeling naar de HG bracht kreeg ik het beeld door van een lachende Jezus met een dikke Cursus in zijn hand. Hij zei me om me niet bezig te houden met de vraag of mijn broeders wel het geduld hadden om te lezen en te studeren. “Doe maar gewoon wat ik je vraag en laat de rest maar aan mij over”. Dus dat heb ik gedaan en ik heb ervan genoten.
In het boekje “Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW” zit een opbouw bedoeld om “gevoel” te krijgen voor ECIW en valkuilen door niveauverwarring te voorkomen. Dit kost tijd om uiteen te zetten maar kan je heel veel tijd van vruchteloos ploeteren besparen.
Ik wens jullie voor 2020 de levende ervaring van liefde. De droomwereld heeft ons als bakens van liefde nodig om te ontwaken. Dank voor wie jullie zijn, dank aan onze Vader.
Advertentie

Een gedachte over ““Ontwaken uit de droom van dualiteit met ECIW” als pdf beschikbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s